Glögga upp såsen

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Glögga upp såsen

Glögga upp din sås! En såsbas på vatten, smör, hönsbuljong och maizenamjöl kan hettas till och varieras med tillsats av apelsin, lättglögg, timjan och sambal oelek.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Glögga upp såsen

Ingredienser

4 portioner
finrivet skal av 1/2 apelsin
1 dl färskpressad apelsinjuice
1 dl lättglögg
2 1/2 dl hönsbuljong
1 tsk kinesisk soja
1 krm sambal oelek
ev 1 krm timjan
1 msk majsstärkelse (Maizena)
1 msk kallt vatten
1 msk smör
salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kycklinggryta med kikärter och citron
Betyg 4.2 av 5.
84 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Helstekt kyckling med glögg- och apelsinsås
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kryddig rödkål
Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lax med dragon- och morotsbulgur
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skaldjurspasta med morots- och fänkålsallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chilibönsås
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga