Kycklinggratäng med purjolök, dijonsenap och ost är en bastant middagsrätt som passar hela familjen mitt i veckan. Servera den väldoftande, gula gratängen med ris och sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
10 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongtärningen/fonden. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Valentina
2011-06-18Jätte gott o komma lätt göra om detta.. Men 30 min räcker inte till.. räkna med mer än så. Men annars va d ok =)
Thomas
2011-03-13Jag tyckte detta var riktigt gott, tiden var snålt tilltagen tycker jag också. Jag valde att bryna kycklingen lite innan så att den fick lite färg men trots det räckte inte tiden.
Marie
2011-03-10Hej! Öka temperaturen till 225 grader nästa gång, så blir den nog klar på den tiden. Tyvärr är det ofta så att temperaturen är lågt satt i många recept, speciellt kycklingrecept, antagligen p g a att kycklingen inte ska bli torr. Nu är jag en van matlagare så jag "räknar" själv ut att det inte stämmer, men det är precis som du skriver, ett recept ska man kunna följa. Lycka till nästa gång om du provar rätten igen!