Ett snabblagat recept på kryddig kycklinggryta. Du gör grytan av bland annat kycklingfilé, chilikorv, purjolök, och grädde. Servera den smakrika grytan med kokt potatis, tomater och bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2005
Fri från gluten och ägg under förutsättning att man väljer korv som passar vid respektive allergi.
Gör mjölkfri: stek i olja eller mjölkfritt margarin i stället för smör. Använd mjölkfritt gräddalternativ, från t ex Oatly eller Beneviva. Välj korv utan mjölktillsats.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Alla i familjen tyckte om rätten. Vi bytte ut potatisen som tillbehör, ersatte den med jasminris. En god rätt som kommer att göras igen.
Ann-marie
2005-12-02Jag hittade inte Chilikorv utan fick ta Chorizo istället. Min dotter tyckte att rätten var för stark och maken tyckte att jag lagat bättre rätter
Ylva
2005-11-22Vi bytte ut chilikorv mot kabanoss och det var lika gott. En god rätt som var lätt och gick fort att göra
Helene
2005-11-17