Kycklinggryta med balsamicosallad
Gryta med smak av Medelhavet! Förbered den gärna kvällen före så får den stå och dra till sig över natten. Då kommer smakerna fram ordentligt och du kan njuta av en kycklinggryta som bara behöver värmas inför middagen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2012
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
1/2 spansk peppar (chili)
2 röda paprikor
ca 500 g kycklinglårfilé
1 msk olivolja
salt och peppar
2 msk tomatpuré
1 förp finkrossade tomater
2 dl vatten
1/2 kruka mejram
4 port ris
1 dl svarta oliver
salt
nymalen svartpeppar
3 salladslökar
Balsamicosallad
1/2 gurka
65 g salladsmix
1/2 msk olivolja
1/2 msk balsamvinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2062 KJ / 491 kCal
Fett12.7 g
Kolhydrater59.4 g
Protein31.9 g
Kommentarer