Att laga gratäng är ett enkelt knep för en snabb middag som passar lika bra till vardag som till helg. På menyn står en krämig kycklinggratäng med smaksatt crème fraiche med tomat och basilika. Servera med bulgur eller matvete.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2023
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjökprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri bulgur eller välj ris.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ska nog ses som ett grundrecept som man kan smaksätta betydligt mer. Mängden kyckling är något i underkant för fyra portioner. Speciellt om man använder fryst kyckling.
Jens
2023-09-30Gott men långt ifrån 4 portioner. Blev typ 2,5 för oss och vi är inte storätare....
Victor
2023-09-05Hade önskat lite hetta. Något platt i smaken. Finns potential att utveckla receptet. Bra grund.
Therese
2023-09-04