Ett underbart recept på fiskgratäng som delvis sköter sig själv i ugnen gör du av bland annat fisk som lax eller sej, spenat, dill, tomat, blomkål och ost. Servera den aptitliga gratängen med ris och citronklyftor.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
19 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
Gör glutenfri: red såsen med majsstärkelse (Maizena) i stället för vetemjöl, välj glutenfritt specialbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk, välj hårdost lagrad mer än 3 månader.
Gör mjölkproteinfri: byt mjölk mot soja- eller havrebaserad mjölkersättning, uteslut osten.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Kommentarer
Matilda
10/16/2020Enkelt och gott, körde med hackad spenat för det fanns i frysen. Funkade super!
Sofia
10/7/2020Blev helt oätbar. Skulle man ha fryst spenat? Fattade ingenting. Blomkålen blev inte klar och den blev alldeles vattning. Beställde pizza....
Redaktionen ICAse
10/9/2020Hej Sofia! Det funkar med både fryst och färsk spenat. Men, så trist att höra att du inte gillade maten...! Hälsningar Elina
Gunhild
9/16/2020Supergott och enkelt!