Den här vegetariska gratängen är mycket tilltalande och lättlagad. Färskpotatis, morötter och bladspenat får sällskap av blåmögelost och matlagningsgrädde innan du skjutsar in det i ugnen.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2008
Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölk.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
En favorit som vi lagar flera gånger om året.
Britta
2021-11-20Lättlagat och mättande. Jag blandade förutom gorgonzola och ädelost även i vegansk ost. Mycket gott som ensamrätt men gott även till kött eller fisk.
Maria
2021-09-11Fantastisk överraskning! Otroligt smakfullt och gott, samtidigt lättlagat. Passar som vegetarisk rätt men hade även gjort sig som en lyxig potatisgratäng till en god köttbit. Tummen upp
Johan
2021-07-14