Kycklingenchiladas
Kycklingenchiladas för hela familjen! Den heta kycklingfärsen är snabblagad, smakrik och briljant att servera en stressig vardag. Blir utsökt tillsammans med matyoghurt blandad med tandooripaste.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005
Ingredienser
4 portioner
400 g kycklingfärs
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk smör
1 burk krossade tomater (à 400 g)
1 tsk salt
1 tsk sambal oelek
1 burk majskorn (à 350 g)
6 stora vetetortillas
2 dl riven lagrad ost
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2740 KJ / 650 kCal
Fett18 g
Kolhydrater80 g
Protein39 g
Kommentarer
Alla tyckte det var gott, men att kycklingfärsen gjorde rätten något torr. Nästa gång provar vi med strimlad kyckling eller köttfärs.
Maja
2014-06-25Snabb och enkel rätt som passar bra både till barn och vuxna. Det räckte gott med 1 per person. Vi har även testat med strimlad kyckling, vilket funkade bra också
Mikael
2010-08-22Jättegott gjorde brödet själv och sen som en lasagne blev jättebra
Annika
2009-07-25