Kycklingenchiladas

Kycklingenchiladas för hela familjen! Den heta kycklingfärsen är snabblagad, smakrik och briljant att servera en stressig vardag. Blir utsökt tillsammans med matyoghurt blandad med tandooripaste.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2740 KJ / 650 kCal
Fett18 g
Kolhydrater80 g
Protein39 g
Kommentarer
17 stAlla tyckte det var gott, men att kycklingfärsen gjorde rätten något torr. Nästa gång provar vi med strimlad kyckling eller köttfärs.
Maja
Snabb och enkel rätt som passar bra både till barn och vuxna. Det räckte gott med 1 per person. Vi har även testat med strimlad kyckling, vilket funkade bra också
Mikael
Jättegott gjorde brödet själv och sen som en lasagne blev jättebra
Annika
Gjorde detta recept med vanlig blandfärs, det blev jättegott! Värt att prova.
Björn
Supergott, enkelt ,snabbt!!!Du bara måste testa!
Maja
Supergott, enkelt ,snabbt!!!Du bara måste testa!
Maja
Underbart gott och snabblagat. Är tveksam om det verkligen tog 20 minuter, som det stod i receptet. Vi har använt nötfärs varje gång och det har fungerat perfekt!
Åsa
Jag älskar kykling och har provat olika recept men den här receptet tar vinner alla andra recept och jag skulle vilja dela med min familj hemma i mitt land därför har skickat den till de och de tyckte var suverän. så försök med såna recept i framtiden. Tack
Vida
Jättegott - vi har lagat det många gånger sedan vi läst detta recept. Lätt att göra också!
Maria
Gott o lättlagat. Plus för att det inte var jättemånga olika ingredienser att handla. Egentligen bara sambal, som jag dock tog lite mera av, och färsen. Repris!
Gudrun