Delikata och mättande biffar av kycklingfärs, vitlök, ägg, timjan och olivolja smakar extra gott när de serveras med tillbehör som uppfriskande gremolatayoghurt, rivig ruccola och ugnsrostade grönsaker. En middagsmåltid som passar de flesta i familjen!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
46 2014
Rätten är fri från gluten.
Gör laktosfri: använd matyoghurt utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt till soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Caroline
2021-08-12Gott men som flera skrivit, ska man dubbla kryddningen på biffarna.
Christian
2016-09-15Snåla verkligen inte med kryddorna. Typ ha dubbelt så mycket än receptet säger. För det smakar inget, och kommer aldrig att göra detta rätt igen.
Patrick
2015-03-21Jag älskar bakade grönsaker med biffar. Passar både på vintern och sommaren. Snåla inte med kryddorna. /Karolina