Chilibönsås

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chilibönsås

Chilibönsås är en kinesisk sås med stark smak som fungerar som grund i många kinesiska rätter. En variant på chilibönsåsen är denna med bland annat sambal oelek, hoisinsås och fisksås som du kan göra själv i hemmet.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2006

Chilibönsås

Ingredienser

1 sats
1 burk sambal oelek (à 200 g)
1 påse svartbön-sås (à 150 g)
1 msk hoisinsås
1 tsk asiatisk fisksås

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chilistekt shiitake med purjolök
Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kinesiska filodegsrullar med sötsur dippsås
Betyg 3.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kyckling Shanghai med nudlar
Betyg 2.8 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Asiatiska fyllda fickor
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kimchikål
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad hoisinkyckling
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad