Kyckling- och potatissallad med korianderdressing
En matig sallad sitter sällan fel. Förgyll salladen med marinerad kyckling, god potatis och en härlig dressing med smak av koriander. Kycklingen och potatisen gör att salladen blir riktigt mättande och god!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2005
Ingredienser
4 portioner
500 g kycklinglårfiléer
1 påse kycklingmarinad (à 75 g)
2 sötpotatisar
1 - 1 1/2 msk olivolja
200 g champinjoner
1 kruka rucolasallad
Dressing
1 finhcakad vitlöksklyfta
2 cm finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
4 msk balsamvinäger
4 msk olivolja
1/2 - 3/4 kruka finhackad koriander
1 - 1 1/2 msk pressad citronjuice
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer