Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Mixat grönt med kryddkorvar

Denna supergoda rätt av mixat grönt med kryddkorv är underbar till lunch. Börja med att koka fänkål, morötter och champinjoner med haricots verts innan du svänger dem med rödbetor i smör. Ät dina saftiga grönsaker med tomat, ruccola och smakrik korv.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2000
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär fänkål, morötter och champinjoner i mindre bitar, variera gärna formen så att det ser trevligt ut.
  2. Koka dem i lättsaltat vatten tillsammans med haricots verts, så att de blir mjuka med lite tuggmotstånd.
  3. Smält smöret och "sväng" grönsakerna, även rödbetorna, i det. Smaka av med salt och peppar.
  4. Skär tomaterna i mindre bitar och blanda ner dem och ruccolan. Snitta korvarna lite olika och stek dem i olja. Servera tillsammans med salladen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 fänkål
  • 1/2 knippe små fina morötter
  • 100 g champinjoner
  • 100 g haricots verts
  • 6 inlagda rödbetor à (ca 100 g)
  • 25 g smör
  • 4 tomater
  • 1 kruka ruccolasallat
  • olja (till stekning)
  • 600 g smakrik korv (t ex salsiccia, picaro och/eller kolbász)
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer