Kyckling med wokade grönsaker

Snabblagat recept på kyckling med wokade grönsaker inspirerat från det asiatiska köket. Du gör nudelwoken av bland annat äggnudlar, broccoli, kyckling, paprika, ingefära, sweet chilisås och jordnötter. Mums!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2009

Gör så här
00:05:00
00:03:00
00:01:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2577 KJ / 616 kCal
Fett20 g
Salt4.6 g
Kolhydrater64 g
Protein41 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
5 stVarför skriver ni inte bara 4msk soja? Jag hällde precis i 4dl soja och de må jag säga inte var så gott.
Louise
Jättegod! Råkade dock salta kycklingen och grönsakerna per automatik och insåg inte hur salt soja är- tips är att inte salta alls :)
Natalie
Supergott!! Jag hade ingen japansk soja hemma så jag tog 1/2 msk kinesisk soja vatten. Detta kommer vi garanterat göra igen - kanske med lite mindre ingefära...
Maria
Den här woken var verkligen god. Även dagen efter med till jobbet smakade den utmärkt. Ett blivande favoritrecept. Ett minne blott med Chicken Thai wok spice mix som jag använt en del tidigare.
Annette
Jättegott. När vi skulle göra det andra gången blev det andra nudlar, och sojabönor och haricot vertes istället för broccoli, då det var vad vi hade hemma. Det blev också en höjdare.
Ann-marie