Kyckling med rostade grönsaker och vitlöksyoghurt
Festlig kycklingrätt med italienska smaker. Kycklingfiléerna fylls med parmesan och oregano och steks i ugnen tillsammans med rotfrukterna. Om du vill kan oreganon bytas ut mot färsk salvia eller basilika. Servera med sval vitlöksyoghurt.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2012
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer
1/2 kruka oregano
50 g hyvlad parmesan
salt
peppar
80 g parmaskinka
2 palsternackor
600 g fast potatis
1 rödlök
ca 250 g champinjoner
1 msk olivolja
1 1/2 dl matyoghurt
2 vitlöksklyftor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2096 KJ / 503 kCal
Fett14.7 g
Kolhydrater39.5 g
Protein47.8 g
Kommentarer
Denna rätt är supergod!!! Rekommenderas verkligen =)
Emmelie
2012-11-04Jättegott! Läggs till favoritrecepten för kyckling.
Malin
2012-11-01