Bräckt rimmad oxbringa med vinägerrostade grönsaker och grov senapssås
Bräckt rimmad oxbringa med vinägerrostade grönsaker och grov senapssås är en vinnande rätt som kommer bli din stora favorit! Låt grönsakerna rostas i den supergoda vinägretten medan du gör den smakrika, lena senapssåsen och snabbt steker oxbringan.
Ingredienser
4 portioner
500 g rimmad, kokt oxbringa eller kassler
Vinägerrostade rotfrukter
6 potatisar
4 morötter
2 palsternackor
2 msk vitvinsvinäger
2 msk olja
1 msk timjan
1/2 tsk salt
1/2 krm peppar
1 tsk socker
Grov senapssås
2 dl buljong från oxbringekoket eller grönsaksbuljong
2 dl mjölk
3 msk maizenaredning
2 msk grov senap
socker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer