En god och enkel kycklingrätt som är briljant. Vitlök, paprika och bacon gör såsen fyllig och smakfull. En god, riven lagrad ost som sakta får smälta i ugnen ger det krämiga täcket en knaprig yta.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri lätt crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfri ost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fantastiskt gott! Men om man vill ha sås så ta bubbelt med creme fraiche! Även barnen i familjen gillade den och de är normalt inte speciellt förtjusta i sås.
Bodil
2011-01-3020101114 Lillemor Lundin en mycket god rätt som jag lagat många ggr. första gången när den kom i Buffé 2006. gör extra röra till. Alltid en succé Alla stora och små tycker om den
Lillemor
2010-11-14God rätt som jag lagat många gånger. Har även prövat att ha i ajvar vilket gör rätten mer mustig.
Anna
2010-11-01