Grillad sparris i apelsin/ basilikadressing
![Grillad sparris i apelsin/basilikadressing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16443/cf_259/grillad_sparris_i_apelsin_basilikadressing.jpg)
Underbar grillad sparris med en lysande dressing av apelsinsaft, olivolja och basilikablad. Ringla dressingen över sparrisen och toppa med rostade pinjenötter. Ett aptitligt tillbehör till ditt grillade kött.
![Grillad sparris i apelsin/basilikadressing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16443/cf_259/grillad_sparris_i_apelsin_basilikadressing.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 g färsk sparris
Dressing
1 dl pressad färsk apelsinsaft
1 krm salt
svartpeppar
1/2 dl olivolja
1 kruka basilikablad i strimlor
rostade pinjenötter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer