Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN |

Kyckling med kokosmjölk och nudlar

Det här goda receptet på kyckling med kokosmjölk och nudlar är en snabblagad och perfekt vardagsmiddag med fräscha råvaror och mycket smak. Rätten är inte så stark så den passar till alla i familjen!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 43, 2011
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Ansa och strimla purjolöken och paprikan samt skär kycklingfiléerna i strimlor.
  3. Bryn kycklingen i oljan, tillsätt purjolök, paprika, kryddor och kokosmjölk.
  4. Låt koka ca 8 minuter, smaka av med salt, peppar och pressad limejuice.

För alla

Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Glutenfri: byt ut äggnudlarna mot risnudlar
Äggfri: byt ut äggnudlar mot risnudlar.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port äggnudlar
  • 1/2 purjolök
  • 2 röda paprikor
  • 600 g kycklingfiléer
  • 1 msk olja
  • 30 g asiatiska kryddor (frysta)
  • 1 burk kokosmjölk (à 400 ml)
  • salt och peppar
  • 1 lime
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3139 kJ / 753 kCal