Kyckling med couscous och myntayoghurt
En smakrik måltid där couscousen blandas med russin, torkade fikon och färsk bladpersilja. Servera couscousen tillsammans med de ugnsgrillade kycklingbenen och en fräsch myntayoghurt.
Ingredienser
4 portioner
Kyckling
900 g kycklingben
2 msk olivolja
1 msk soja
Couscous
3 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
3 dl couscous
1 dl torkade fikon
1 gul lök
2 tomater
1/2 dl russin
1 kruka bladpersilja
1 msk olivolja
65 g bladspenat
Myntayoghurt
1 kruka mynta
2 dl mild yoghurt naturell
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2559 KJ / 612 kCal
Fett25.3 g
Kolhydrater56 g
Protein39.4 g
Kommentar
När ska man tillsätta bladpersiljan?
Johanna
2019-04-01Hej Johanna! Ber om ursäkt att vi hade missat det. Men nu har vi uppdaterat receptet. Det ska i med couscousen och grönsakerna. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-04-08