Det här är en thaidoftande kycklinggryta med massor av smak. Aromatiska kryddor som spiskummin och kanel står för smaksättningen och kokosmjölk gör såsen oemotståndligt krämig. Kål, morötter och groddar ger grytan en fräsch touch och en klick sambal oelek tillför den perfekta hettan.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
41 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Anghelina
2018-03-11Mycket gott men jag har använd huvudkål i stället för savoykål!
Mariusz
2017-09-24Good recipe, but add water to your taste rather than full 2 dl. The coconut milk taste might get too dilluted with full 2dl.
Vaclav
2017-09-11Jag gjorde en vegetarisk variant på denna gryta med knaperstekt haloumi i stället för kyckling. Otroligt god gryta!