Kyckling i hoisinsås

Betyg 3.4 av 5.70 personer har röstat
Receptet har 15 kommentarer
Kyckling i hoisinsås

Kvällens middag inspireras av Asien och består av kyckling med bambuskott i hoisinsås. Hoisinsåsen är inte stark utan har en len och fyllig smak med härlig sötma vilket passar både stora och små. Serveras med nykokt ris och färsk gurka. Ät gärna med pinnar!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2017

Kyckling i hoisinsås

Ingredienser

4 portioner
4 port ris
1 gul lök
ca 600 g kycklinglårfilé
1 tsk olja
peppar
2 dl hoisinsås
1 dl vatten
1 förp bambuskott (à 227 g)
1 gurka

Gör så här

00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

15 st
  • Smaklöst och tråkigt

    Camilla

  • Ingredienslistan stämmer inte med recept och bild. Ris i text och bild men nudlar i ingredienslistan. .

    Pernilla

    Tack Pernilla för din uppmärksamhet. Vi har nu justerat i receptet. Hälsningar Ulrika

    ICA-köket

  • Enkelt och gott

    Catarina

Näringsvärde per portion

Energi2568 KJ / 620 kCal
Fett15 g
Salt2.09 g
Kolhydrater79 g
Protein37 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Vietnamesiska vårrullar med kyckling
    Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spring roll wrappers med hoisin dipp
    Betyg 3.6 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Enkel Pekinganka
    Betyg 4.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Chicken korma
    Betyg 3.9 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad