Vietnamesiska vårrullar med kyckling

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Vietnamesiska vårrullar med kyckling

Färska vårrullar fyllda med kyckling och fräscha grönsaker. Skär kyckling, ärtor, salladslök och morötterna i tunna stavar så är det enkelt att rulla in dem i rispappret. Snabb och enkel måltid och för extra valfrihet kan du låta alla fylla och rulla ihop sin egen vårrulle vid bordet.

Vietnamesiska vårrullar med kyckling

Ingredienser

4 portioner
400 g kycklinglårfilé
1 vitlöksklyfta
1 msk matolja
2 tsk sesamolja
2 msk sesamfrö
1/2 tsk chiliflakes
3 msk japansk soja
2 morötter
1/2 gurka
1/2 förp salladsärtor (à 150 g)
3 salladslökar
2 avokador
1 kruka koriander
16 rispapper

Till servering

1 1/2 hoisinsås
1 1/2 dl sataysås
rostade sesamfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vårrullar med jordnötsdipp
Betyg 3.8 av 5.
46 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudelsoppa med kokos och grönt
Betyg 3.9 av 5.
224 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vårrullar med limemarinerad lök och hoisinsås
Betyg 4.3 av 5.
47 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Spring roll wrappers med hoisin dipp
Betyg 3.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Friterade vietnamesiska vårrullar med tofu
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rispappersvårrullar med hoisindip
Betyg 4.5 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga