Vietnamesiska vårrullar med kyckling

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Vietnamesiska vårrullar med kyckling

Färska vårrullar fyllda med kyckling och fräscha grönsaker. Skär kyckling, ärtor, salladslök och morötterna i tunna stavar så är det enkelt att rulla in dem i rispappret. Snabb och enkel måltid och för extra valfrihet kan du låta alla fylla och rulla ihop sin egen vårrulle vid bordet.

Vietnamesiska vårrullar med kyckling

Ingredienser

4 portioner
400 g  kycklinglårfilé
1   vitlöksklyfta
1 msk  matolja
2 tsk  sesamolja
2 msk  sesamfrö
1/2 tsk  chiliflakes
3 msk  japansk soja
2   morötter
1/2   gurka
1/2   förp salladsärtor (à 150 g)
3   salladslökar
2   avokador
1   kruka koriander
16   Blue Dragon rispapper

Till servering

1 1/2   Blue Dragon hoisinsås
1 1/2 dl  Blue Dragon sataysås
rostade sesamfrön

För alla

Kontrollera noga innehållet i såserna.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Lägg upp alla grönsaker på ett serveringsfat. Sätt fram en stor skål med ljummet vatten på bordet. Då kan var och en doppa sitt eget rispapper i vattnet. Lyfta upp, låt droppa av och lägga det på sin tallrik och därefter fylla vårrullen med de grönsaker man gillar, innan pappret viks ihop till en rulle.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Nudlar med grönsaker, tofu och sataysås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
13 Ingredienser
Vietnamesiska vårrullar
Betyg 4 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rispappersvårrullar med hoisindip
Betyg 4.5 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gul currygryta med kokosmjölk
Betyg 4.1 av 5.
105 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudelsoppa med kokos och grönt
Betyg 3.9 av 5.
219 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Banh mi - vietnamesisk macka
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga