Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kyckling green curry

Kyckling green curry har härliga smaker av grön curry, lime och vitlök. Du steker kycklingfilé och tillför morötter, purjolök och champinjoner. Det blir mästerligt. Servera gärna med nudlar.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär kycklingfiléerna i bitar. Skala och skiva vitlök och morötter. Ansa skölj och purjolöken, skär den och champinjonerna i skivor.
  2. Stek allt i oljan i en wokpanna eller stor stekpanna. Tillsätt grytbasen och koka sakta ca 15 minuter. Smaksätt med pressad limesaft.
  3. Till servering: Servera kyckling green curry med nudlar.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 kycklingfiléer
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 morötter
  • 1 purjolök
  • 100 g champinjoner
  • 2 msk olja
  • 400 ml grytbas thai green curry
  • 1 lime
  • nudlar till servering
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?