Den klassiska kubanska marinaden mojo är inspirationen till salsan – ett syrligt och vitlöksdoftande inslag i denna rätt. Enkel att göra och väldigt god! Tillsammans med ett hett bönris blir det en mångfald av smaker och ett läckert möte med det kubanska köket.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2015
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ska riset vara kokt när man börjar steka det?
Eleonora
2020-10-14Hej Eleonora! Nej riset ska koka klart tillsammans med bönor och buljong. Hoppas det smakar. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-10-14Väldigt god rätt med mycket smak. Kul med något lite annorlunda än vanlig husmanskost. Jag tog dock mindre vitlök och mer tomat i salsan och det funkade fint ändå. Kommer säkerligen göra detta igen.
Sandra
2020-08-17Supergott. Passade jättebra med rostade rotfrukter
Anders
2020-04-19