Asieninspirerat recept där benfri fläskkarré marineras i ingefära, vitlök, currypasta, vinäger och soja och serveras med exotisk nudelsallad med sting! Salladen och tillhörande dressing gör du av paprika, äggnudlar, pak choi, sambal oelek och limesaft. Spännande, exotiskt och mycket gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2014
Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott! Jag skippade saltet helt i både marinad och dressing!
Linda
2022-02-10Supergott, men brukar använda fläskytterfilé istället.
Lotta
2020-10-23Gott, men blev väl salt. Nästa gång blir det mindre soja.
Nina
2020-07-12