Kryddig pannacotta med laxceviche

Att blanda pannacotta och ceviche är en otippad, men mycket lyckad, kombination. Den laktosfria pannacottan smaksätts med hummerfond och cayennpeppar vilket ger den en härlig karaktär och toppas med en smakrik laxceviche som är busenkel att röra ihop.

Gör så här
00:05:00
03:00:00
Recept och bild från Valio
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi547 KJ / 131 kCal
Fett11 g
Salt0.6 g
Kolhydrater2 g
Protein6 g
Kommentarer
Hej Eva! Laxfilén ska vara rå. Lycka till! Hälsningar Michelle
Ica-köket
2017-10-05Jag undrar om laxen är tillagad, rå eller gravad? Eva :)
Eva
2017-10-04Hej Karin! Tack för din uppmärksamhet. Nu har vi korrigerat stavningen i receptet. Hälsningar Ulrika
Ica-köket
2016-03-20