Kryddig pannacotta med laxceviche

88
4
Kryddig pannacotta med laxceviche

Att blanda pannacotta och ceviche är en otippad, men mycket lyckad, kombination. Den laktosfria pannacottan smaksätts med hummerfond och cayennpeppar vilket ger den en härlig karaktär och toppas med en smakrik laxceviche som är busenkel att röra ihop.

Skriv ut
Kryddig pannacotta med laxceviche

Ingredienser

10 portioner

Pannacotta

3
gelatinblad
3 1/3 dl
laktosfri matlagningsgrädde
ca 1/2 krm
cayennepeppar
1 krm
salt
1 tsk
hummerfond

Ceviche

1/2
kruka koriander
6
cocktailtomater
200 g
tinad laxfilé
1
avokado
saften av 1
lime
1 msk
olivolja
-
salt och svartpeppar

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden.
Fri från gluten, laktos och ägg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här


Recept och bild från Valio

Vad tyckte du om receptet?

88

Kommentarer

Redaktionen

2017-10-05

Hej Eva! Laxfilén ska vara rå. Lycka till! Hälsningar Michelle

Eva

2017-10-04

Jag undrar om laxen är tillagad, rå eller gravad? Eva :)

Redaktionen

2016-03-20

Hej Karin! Tack för din uppmärksamhet. Nu har vi korrigerat stavningen i receptet. Hälsningar Ulrika

Näringsvärde per portion

Energi 547 KJ / 131 kCal
Fett 11 g
Salt 0.6 g
Kolhydrater 2 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept