Krabbkaka med lufttorkad skinka

45
0
Krabbkaka med lufttorkad skinka

Smarriga krabbkakor som passar alldeles utmärkt till förrätt. Kakorna ska svalna i kylskåp över natten, perfekt för dig som tycker om att förbereda så mycket som möjligt dagen innan gästerna kommer. Den här förrätten är laktosfri och passar utmärkt om du bjuder gäster där en eller flera personer har laktosintolerans.

Skriv ut
Krabbkaka med lufttorkad skinka

Ingredienser

4 portioner
8
krabbklor
1 1/2 dl
laktosfri grädde
1
ägg
1/2 tsk
hummerfond
1 krm
finhackad färsk timjan
1/2 krm
knivsudd salt
1/2 krm
peppar
-
laktosfritt smör eller margarin eller olja (till formarna)
4
skivor lufttorkad skinka

Till garnering

timjan
mâchesallad

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden.
Fri från gluten och laktos.
Innehåller ägg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här


Recept och bild från Valio.

Vad tyckte du om receptet?

45

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1017 KJ / 243 kCal
Fett 20 g
Salt 1.3 g
Kolhydrater 2 g
Protein 15 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept