Krabbkaka med lufttorkad skinka
Smarriga krabbkakor som passar alldeles utmärkt till förrätt. Kakorna ska svalna i kylskåp över natten, perfekt för dig som tycker om att förbereda så mycket som möjligt dagen innan gästerna kommer. Den här förrätten är laktosfri och passar utmärkt om du bjuder gäster där en eller flera personer har laktosintolerans.
Ingredienser
4 portioner
8 krabbklor
1 1/2 dl laktosfri grädde
1 ägg
1/2 tsk hummerfond
1 krm finhackad färsk timjan
1/2 krm knivsudd salt
1/2 krm peppar
laktosfritt smör eller margarin eller olja (till formarna)
4 skivor lufttorkad skinka
Till garnering
timjan
mâchesallad
Gör så här
Recept och bild från Valio.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1017 KJ / 243 kCal
Fett20 g
Salt1.3 g
Kolhydrater2 g
Protein15 g
Kommentarer