Gör en härligt kryddig morotssoppa med apelsinkräm till middag. Soppan får en karaktäristisk smak av bland annat spiskummin, ingefära och extra stark curry. Mixa den varma soppan slät och servera med en klick len kräm och ett gott bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tycker normalt om soppa med morötter, gjorde som det stod men den här soppan tilltalade inte mig, kommer inte att göra igen.
Eva-lena
2023-01-03F A N T A S T I S K T GOD😍
Susanne
2022-12-13Supergott och enkelt! Extra gott med rostade pumpakärnor till.
Alice
2022-12-11