Hoppa till sidans innehåll
UNDER 30 MIN | Medel

Kryddig korvfrittata

Kryddig korvfrittata är en läcker och smakrik omelett med lök, chilikryddad korv och spenat. En snabblagad och god rätt som passar till lunch eller middag. Gott att servera med tomat!

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skiva lök och korv. Fräs det tillsammans i smör i en stor stekpanna. Vänd i spenaten.
  2. Vispa ihop ägg, vatten, ost, salt och peppar. 
  3. Häll det i pannan och grädda omeletten tills den stelnar. Vänd den och stek på andra sidan. Skär upp i bitar. Servera med hårt bröd och solvarma tomater.

För alla

Fri från gluten, med rätt sorts bröd. Innehåller ägg.
Gör mjölkfri: ersätt osten med tex tofu. Stek i mjölkfritt margarin. Kontrollera innehållet i korven.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 knipplök
  • 1 chilikryddad korv (à ca 100 g)
  • smör att steka i
  • 150 g färsk spenat
  • 6 ägg
  • 1 dl vatten
  • 1 dl riven lagrad ost
  • 1/2 tsk salt och svartpeppar
  • 1 krm peppar
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Valfri krydda på små glas

10 % rabatt

Santa Maria 3-80 g

Mer info

Näringsvärde
Per portion

Energi 861 kJ / 206 kCal
Läs mer om näringsvärden

ICA återkallar ICA Stora kräftor, kinesiska färdigkokta frysta Läs mer