Kryddig korvfrittata
![Kryddig korvfrittata](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17147/cf_259/kryddig_korvfrittata.jpg)
Kryddig korvfrittata är en läcker och smakrik omelett med lök, chilikryddad korv och spenat. En snabblagad och god rätt som passar till lunch eller middag. Gott att servera med tomat!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2008
![Kryddig korvfrittata](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17147/cf_259/kryddig_korvfrittata.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 knipplök
1 chilikryddad korv (à ca 100 g)
smör att steka i
150 g färsk spenat
6 ägg
1 dl vatten
1 dl riven lagrad ost
1/2 tsk salt och svartpeppar
1 krm peppar
För alla
Fri från gluten, med rätt sorts bröd. Innehåller ägg.
Gör mjölkfri: ersätt osten med tex tofu. Stek i mjölkfritt margarin. Kontrollera innehållet i korven.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi861 KJ / 206 kCal
Kommentarer