Kryddig kebab med renskav

Betyg 3.9 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kryddig kebab med renskav

Kebab på renskav, lite annorlunda men ack så gott. Renskavskebaben får smak av kryddan ras el hanout och tomatsalsan kryddar du med harrissa eller sambal oelek. Servera kebaben i ett pitabröd som du fyller med salsa, sallad och vitlökssås. Toppa gärna med en feferoni eller två.

Kryddig kebab med renskav

Ingredienser

4 portioner
1 vitlöksklyfta
2 dl gräddfil
salt
peppar
2 tomater
1 silverlök
1 kruka persilja
1 tsk harissa eller sambal oelek
1 hjärtsalladshuvud
1 förp renskav (à 400 g)
2 msk olja
2 tsk ras el hanout (kryddmix)
4 pitabröd

Till servering

feferoni

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Marockanska viltfärsspett
Betyg 3.2 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostade morötter med linser, fänkål och fläderyoghurt
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kryddigt ris med lax och sockerärtor
Betyg 2.9 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Minisalsiccia med granatäpplesallad
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kebabpizza
Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kikärtspasta Verdure med renskav, spenat, paprika och kapris
Betyg 2 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad