Kryddig kebab med renskav

Betyg 3.8 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kryddig kebab med renskav

Kebab på renskav, lite annorlunda men ack så gott. Renskavskebaben får smak av kryddan ras el hanout och tomatsalsan kryddar du med harrissa eller sambal oelek. Servera kebaben i ett pitabröd som du fyller med salsa, sallad och vitlökssås. Toppa gärna med en feferoni eller två.

Kryddig kebab med renskav

Ingredienser

4 portioner
1 vitlöksklyfta
2 dl gräddfil
salt
peppar
2 tomater
1 silverlök
1 kruka persilja
1 tsk harissa eller sambal oelek
1 hjärtsalladshuvud
1 förp renskav (à 400 g)
2 msk olja
2 tsk ras el hanout (kryddmix)
4 pitabröd

Till servering

feferoni

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Marockansk kyckling med sötpotatiskross
Betyg 3.1 av 5.148 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marockansk Lammstek
Betyg 2.8 av 5.89 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Norrländska tacos
Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kryddig kebabpytt
Betyg 4.6 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Renskav med kantareller, potatisrösti och rårörda lingon
Betyg 4.1 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Renskav med champinjoner och lingon
Betyg 4.3 av 5.116 personer har röstat
Receptet har 31 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad