Kryddig kebabpytt
Servera kebab på ett lite nytt sätt, som dessutom är både enkelt och gott – nämligen i en pyttipanna! Stek kebabkött tillsammans med tärnad potatis och lök och servera med valfri kebabsås och feferoni.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2024
Ingredienser
4 portioner
800 g fast potatis
1 stor gul lök
3 msk olivolja eller smör
1 tsk cayennepeppar
2 tsk paprikapulver
ca 500 g kebab
1/2 dl finhackad bladpersilja
8 st feferoni
1 dl kebabsås , röd eller vit eller båda
1/2 tsk salt
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2681 KJ / 641 kCal
Fett40 g
Salt3.7 g
Kolhydrater46 g
Protein23 g
Kommentar
Använd fryst potatis
Christina
2024-08-22