Kryddig kebabpytt

Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat
1
Kryddig kebabpytt

Servera kebab på ett lite nytt sätt, som dessutom är både enkelt och gott – nämligen i en pyttipanna! Stek kebabkött tillsammans med tärnad potatis och lök och servera med valfri kebabsås och feferoni.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2024

Kryddig kebabpytt

Ingredienser

4 portioner
800 g fast potatis
1 stor gul lök
3 msk olivolja eller smör
1 tsk cayennepeppar
2 tsk paprikapulver
ca 500 g kebab
1/2 dl finhackad bladpersilja
8 st feferoni
1 dl kebabsås , röd eller vit eller båda
1/2 tsk salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat

Kommentar

Använd fryst potatis

Christina

2024-08-22

Näringsvärde per portion

Energi2681 KJ / 641 kCal
Fett40 g
Salt3.7 g
Kolhydrater46 g
Protein23 g

Testa liknande recept

Kebabpizza
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebabrulle
Betyg 4.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gyrosrulle med pommes frites
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebabtallrik
Betyg 4.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebabgifflar
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Falukorvskebab
Betyg 4.3 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga