Hemmagjord granola lyxar till vilket mellanmål som helst och är enkelt att variera beroende på vad du har hemma. Här har vi kryddat till den med ingefära, kardemumma och kanel. Nötsmör eller tahini ger granolan extra god nötsmak.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2018
Kontrollera innehållet i nötsmöret.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt havregryn mot ren havre.
Näringsvärdet är beräknat per dl.
Kommentarer
Jennie
2021-04-28Väldigt gott recept! Dubblade mängden kryddor för extra smak! Brukar sedan använda bananchips.
Kristin
2021-02-13Jag blandade kryddorna i oljan tillsammans med dubbla mängden jordnötssmör och tahini. Supergott, min nya favorit.
Lisa
2020-12-26Bästa granolan jag har ätit! Brukar dock blanda ut den med lite havregryn och köra dubbla mängden kryddor.