Kryddig äppelchutney

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Kryddig äppelchutney

God chutney som inte bara passar till indisk mat, utmärkt till många kött- och fiskrätter.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2012

Kryddig äppelchutney

Ingredienser

4 dl
6 torkade aprikoser
4 röda äpplen
1 rödlök
1 msk olja
1 dl rårörsocker
1/2 dl honung
2 msk finhackad ingefära
2 skivor citroner med skal skurna i bitar
3 msk färskpressad citronjuice
1 tsk kanel
1 tsk kardemumma
1/2 tsk gurkmeja
1 krm kajennpeppar
1 krm salt
1 krm kryddnejlika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kärstis garam masala
Betyg 4.5 av 5.
55 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vinterkryddad hirsgröt
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade köttfärsspett
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Guldgröt med banan, nötsmör och granola
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fikonchutney med stjärnanis
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kladdkaka med chutney på torkade frukter
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga