Krutonger med friterad grönkål och löjrom

Betyg 3.4 av 5.135 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Krutonger med friterad grönkål och löjrom

De här lyxiga snittarna är underbara att duka upp som en lättare förrätt eller som en tilltugg till drinken. De spröda krutongerna toppas med löjrom, krämig smetana och krispig grönkål – klippt krasse ger rätten en final touch.

Krutonger med friterad grönkål och löjrom

Ingredienser

12 st
4 skivor formbröd
250 g klarifierat smör
100 g grönkål
1/2 tsk salt
1/2 dl smetana
50 g löjrom
1/2 ask krasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi684 KJ / 163.5 kCal
Fett8.5 g
Salt1.75 g
Kolhydrater14 g
Protein6.5 g

Testa liknande recept

  • Crostini med rensteksröra och krasse
    Betyg 3.2 av 5.116 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kanapé med löjrom och citronsmetana
    Betyg 4.8 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lammfiolssnittar med pepparrotscrème
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad