Gör en smulpaj med krusbär till fikat. Syrliga krusbär gräddas i ugnen under ett frasigt smultäcke av smör, mjöl och havregryn. Servera med vaniljglass eller vaniljsås och fikastunden är räddad!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria havregryn och byt ut mjölet mot glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfi: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gillar snabba, goda varianter! Idag med äpplen! Gott med saltbrytningen!👍🏽
Barbro
2022-09-01Supergod paj 😀😀😀och enkelt att baka😀😀😀
Anne-maria
2022-08-13Bra och enkelt recept, fast jag halverade mängden socker, vilket jag nästan alltid gör och ingen har sagt något om det. Det blir lagom sött ändå. Sen tar jag siktat Ölandsvetemjöl som är nyttigare än vanligt vetemjöl. Kanongott sa mina gäster• Åsa Wihlborg Drougge
Åsa
2022-08-05