Varm gubbe

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Varm gubbe

Den här varma gubben kommer bli en förstklassig start på din middagsbjudning. En tjusig röra gjord på bland annat ägg, ansjovis och cottage cheese placeras på mörkt fullkornsbröd och täcks av Västerbottensost som får smälta när mackan bakas i ugnen.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Varm gubbe

Ingredienser

4 mackor
2   hårdkokta ägg
3/4   burk ansjovis (à 125 g)
1/2   rödlök
1   kruka persilja
1 dl  cottage cheese
1 krm  nymalen svartpeppar
4   skivor kavring eller mörkt fullkornsbröd
2 dl  riven Västerbottensost

För alla

Fri från gluten, om glutenfritt specialbröd används. Innehåller ägg och mjölk.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Filodegssnittar med Västerbottensost
Betyg 4.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Elisabeths cottage cheeseröra
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Köttbullswraps
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Våffelmacka med salami och katrinplommon
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kantareller med getost och cottage cheese
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Internationell ostkaka
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga