Varm gubbe

Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Varm gubbe

Den här varma gubben kommer bli en förstklassig start på din middagsbjudning. En tjusig röra gjord på bland annat ägg, ansjovis och cottage cheese placeras på mörkt fullkornsbröd och täcks av Västerbottensost som får smälta när mackan bakas i ugnen.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Varm gubbe

Ingredienser

4 mackor
2 hårdkokta ägg
3/4 burk ansjovis (à 125 g)
1/2 rödlök
1 kruka persilja
1 dl cottage cheese
1 krm nymalen svartpeppar
4 skivor kavring eller mörkt fullkornsbröd
2 dl riven Västerbottensost

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Elisabeths cottage cheeseröra
Betyg 3.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Köttbullswraps
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Våffelmacka med salami och katrinplommon
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kantareller med getost och cottage cheese
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Evas morotssallad med bacon
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jills cottage cheese à la Malta
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad