Friterad ansjovis med dill- och ansjovisdressing

Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Friterad ansjovis med dill- och ansjovisdressing

Bjud dina gäster på denna hissnande goda, friterade ansjovis med dill- och ansjovisdressing. Din smakliga, panerade ansjovis skall ätas direkt när de friterats tillsammans med potatis och den krämiga dressingen av gräddfil, löjrom, dill och rödlök.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2000

Friterad ansjovis med dill- och ansjovisdressing

Ingredienser

4 portioner
8 hela ansjovisar eller stora ansjovisfiléer
2 msk vetemjöl
1 ägg
2 msk ströbröd
5 dl rapsolja

Dressing

2 dl gräddfil
3 msk löjrom
3 msk finhackad dill
3 msk finhackad rödlök
salt
peppar

Till servering

4 kokta potatisar
salladsblad till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gubbröra
Betyg 2.2 av 5.95 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jordärtskockschips med citronsalt, smetana och löjrom
Betyg 4.5 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ostchurros med rom och smetana
Betyg 3.6 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Tempurafriterad lök med rom & gräddfil
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterade potatisskal med löjromsdipp
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ansjoviskringlor
Betyg 4.1 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad