Friterad ansjovis med dill- och ansjovisdressing

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Friterad ansjovis med dill- och ansjovisdressing

Bjud dina gäster på denna hissnande goda, friterade ansjovis med dill- och ansjovisdressing. Din smakliga, panerade ansjovis skall ätas direkt när de friterats tillsammans med potatis och den krämiga dressingen av gräddfil, löjrom, dill och rödlök.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2000

Friterad ansjovis med dill- och ansjovisdressing

Ingredienser

4 portioner
8 hela ansjovisar eller stora ansjovisfiléer
2 msk vetemjöl
1 ägg
2 msk ströbröd
5 dl rapsolja

Dressing

2 dl gräddfil
3 msk löjrom
3 msk finhackad dill
3 msk finhackad rödlök
salt
peppar

Till servering

4 kokta potatisar
salladsblad till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ansjovispaj med salladslök
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ansjoviskringlor
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskgratäng med ansjovis och dill
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tempurafriterad lök med rom & gräddfil
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ansjovisbakad torsk med dill
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krossad aspargespotatis med ansjovis och gräddfil
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga