Krossad aspargespotatis med ansjovis och gräddfil

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Krossad aspargespotatis med ansjovis och gräddfil

Krossad aspargespotatis med ansjovis och gräddfil är en smakrik potatisrätt som smakar traditionellt men snarare tillagas något okonventionellt. Aspargespotatisens distinkta smak och fasta form är perfekt att krossa som i detta recept.

Krossad aspargespotatis med ansjovis och gräddfil

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis (gärna aspargespotatis)
salt
1 rödlök
1 förp ansjovis (à 100 g)
3 dl gräddfil
svartpeppar
1 kruka dill
65 g babyspenat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1299 KJ / 311 kCal
Fett13 g
Salt2.7 g
Kolhydrater38 g
Protein9 g

Testa liknande recept

  • Halstrad lax med syrlig potatissallad
    Betyg 2.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ansjovispaj med salladslök
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Varm gubbe
    Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gubbröra med kapris
    Betyg 2.5 av 5.82 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad