Krispiga läckra morotsplättar med kryddig dillyoghurt är vad som står på menyn. En riktigt god vardagsrätt. Förutom morötter får plättarna smak av både spiskummin och sesamfrön. Till morotsplättarna serveras fräsch dillyoghurt med smak av dijonsenap och goda grönsaker som sojabönor och mangold.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
15 2017
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Charlotta
2021-02-08Var inte alls svåra att steka, tyckte det gick väldigt bra! Goda och roliga morotsplättar!
Kristina
2017-04-11Helt omöjliga att steka, de fastnar i en perfekt stekpanna. Misär. De kommer aldrig komma på vår meny igen.
Mikael
2017-04-05Skicka med lite "riktigt" protein också. Varför inte rejält med räkor/kräftstjärtar att blanda ihop med dillyoghurten! De där sojabönorna är såååå tråkiga.