Ett lite roligare recept för dig som vill utöka banken av vegorätter! Plättar som görs på bland annat majs och cannelinibönor, och de serveras ihop med en fräsch sallad gjord på tomater, rödlök, sojabönor och rödvinsvinäger. Mums säger vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2021
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot glutenfri mjölmix eller annat glutenfritt mjöl.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Smakade inte bra! Jag förstår inte varför spiskummin och sambal olek fanns med i receptet, det passade inte.
Anna
2020-04-26Jättegott! Men som alltid med plättar, det tar lång tid att steka 😊
Josefine
2020-04-23