Krispiga kycklingchips

Betyg 3.2 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Krispiga kycklingchips

Det är inte bara potatis, olika rotfrukter och äpple man kan göra chips av. Även skinnet på kyckling lämpar sig utmärkt att rosta frasigt i ugnen. Resultatet blir ett gott tillbehör till kycklingrätter, eller som lite matigare drinktilltugg.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Krispiga kycklingchips

Ingredienser

4 portioner
skinn från 1 hel kyckling
1/2 tsk flingsalt
1 krm stött rosépeppar
1 krm stötta fänkålsfrön

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.14 personer har röstat

Kommentar

Hur länge håller kyckling krispiga?

Roberto

2024-02-10

Hej Roberto! Dom håller sig krispiga länge om man lägger dom i en lufttät burk när de svalnat helt. Hoppas det blir gott! Vänliga hälsningar Tove

Redaktionen

2024-02-12

Testa liknande recept

Citrussill med fänkålsfrön
Betyg 5 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt strömming med potatisplättar
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kyckling med krämig fänkål och tomatsallad
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fänkålssotad strömming med mandelpotatis och pepparrot
Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kycklingrub med anchochili
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Fänkålskryddade laxspett
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad