Krispiga kycklingchips

Betyg 3.3 av 5.
13 personer har röstat
0
Krispiga kycklingchips

Det är inte bara potatis, olika rotfrukter och äpple man kan göra chips av. Även skinnet på kyckling lämpar sig utmärkt att rosta frasigt i ugnen. Resultatet blir ett gott tillbehör till kycklingrätter, eller som lite matigare drinktilltugg.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Krispiga kycklingchips

Ingredienser

4 portioner
skinn från 1   hel kyckling
1/2 tsk  flingsalt
1 krm  stött rosépeppar
1 krm  stötta fänkålsfrön

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kryddig ost- och olivblandning
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Citrussill med fänkålsfrön
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Stekt strömming med potatisplättar
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling med krämig fänkål och tomatsallad
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vadas
Betyg 2.8 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kycklingrub med anchochili
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga