Kycklingrub med anchochili

0
0
Kycklingrub med anchochili

En enkel och snabbfixad kycklingrub! Här är anchochili en tongivande krydda med sötaktig smak av russin, kaffe och lakrits. Tillsammans med övriga ingredienser får du en smakförhöjare med gott sting - lika användbar vid grillning som vid stekning.

Skriv ut
Kycklingrub med anchochili

Ingredienser

6 portioner
1 msk
anchochilipulver
1 msk
rökt paprikapulver
2 tsk
fänkålsfrö
1 msk
malen spiskummin
2 tsk
råsocker
2 tsk
salt
2 tsk
rosépeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.

Gör så här

Tips

co2 - 0,02

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1152 KJ / 276 kCal
Fett 7 g
Salt 13.86 g
Kolhydrater 34 g
Protein 11 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept