Kycklingrub med anchochili

0
0
Kycklingrub med anchochili

En enkel och snabbfixad kycklingrub! Här är anchochili en tongivande krydda med sötaktig smak av russin, kaffe och lakrits. Tillsammans med övriga ingredienser får du en smakförhöjare med gott sting - lika användbar vid grillning som vid stekning.

Kycklingrub med anchochili

Ingredienser

6 portioner
1 msk anchochilipulver
1 msk rökt paprikapulver
2 tsk fänkålsfrö
1 msk malen spiskummin
2 tsk råsocker
2 tsk salt
2 tsk rosépeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.

Gör så här

Tips

co2 - 0,02

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1152 KJ / 276 kCal
Fett 7 g
Salt 13.86 g
Kolhydrater 34 g
Protein 11 g
Läs mer om näringsvärden