Kycklingrub med anchochili

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Kycklingrub med anchochili

En enkel och snabbfixad kycklingrub! Här är anchochili en tongivande krydda med sötaktig smak av russin, kaffe och lakrits. Tillsammans med övriga ingredienser får du en smakförhöjare med gott sting - lika användbar vid grillning som vid stekning.

Kycklingrub med anchochili

Ingredienser

6 portioner
1 msk  anchochilipulver
1 msk  rökt paprikapulver
2 tsk  fänkålsfrö
1 msk  malen spiskummin
2 tsk  råsocker
2 tsk  salt
2 tsk  rosépeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.

Gör så här

Tips

co2 - 0,02

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1152 KJ / 276 kCal
Fett7 g
Salt13.86 g
Kolhydrater34 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Anchochilirub
Betyg 1.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fänkålsrub med muskot och stjärnanis
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fänkålsrubb
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad laxsida
Betyg 4.3 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade lammracks med rosmarin
Betyg 4 av 5.
43 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad pluma med fänkålsrubb
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga