Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Kycklingrub med anchochili

En enkel och snabbfixad kycklingrub! Här är anchochili en tongivande krydda med sötaktig smak av russin, kaffe och lakrits. Tillsammans med övriga ingredienser får du en smakförhöjare med gott sting - lika användbar vid grillning som vid stekning.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda alla kryddor och mortla ihop dem i en mortel.
  2. Gnid in kryddblandningen på kycklingen 15-20 minuter innan grillning eller stekning.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.

Tips

co2 - 0,02

Ingredienser

Portioner: 6
  • 1 msk anchochilipulver
  • 1 msk rökt paprikapulver
  • 2 tsk fänkålsfrö
  • 1 msk malen spiskummin
  • 2 tsk råsocker
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk rosépeppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 1152 kJ / 276 kCal