Krispig torsk med dansk remouladsås
Ett lättlagat och tilltalande recept på panerad torsk med hänförande remouladsås! Krispig torsk med dansk remouladsås är en suverän middagsrätt där den ströbrödspanerade fisken steks gyllenbrun i lite matfett och serveras med nykokt potatis, den smarriga remouladsåsen, färgrik morotssallad och syrliga citronklyftor.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2013
Ingredienser
Remouladsås
För alla
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl och ströbröd (eller po-fiber).
Gör laktosfri: använd crème fraiche och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkproteinfritt matfett.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Denna rätten har vi gjort många gånger! Såsen är sååå god :)
Caroline
2021-03-15Remouladsåsen!! Jättelätt att göra och underbart god! HURRA!
Susanne
2013-09-26En god och lättlagad rätt,Till såsen använder jag turkisk yoghurt och bostongurka,curry och cayenne
Stig
2013-09-24