Krispigt rostad potatis blir succé på middagsbordet. Tunna potatisskivor med vitlökssmör och rosmarin i ett vackert mönster bakas i en form. Som en annorlunda variant av hasselbackspotatis!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Min man lagade till denna potatisrätt. Ugn 200⁰ och 45 minuter. Potatisen halvrå. Gör det någon skullnad om man har ett eller 2 lager potatis?
Susanne
2023-02-19Otroligt god rätt, känns lyxigt på något sätt när man ska bjuda på potatis! Tillsätt gärna lite parmesan och flingsalt efter 20-30min i ugnen för bästa smak! Rekommenderas starkt.
Sebastian
2023-02-18Mycket god rätt och med lite finriven ost överst blir den ännu godare 👌
Susanne
2022-10-24