Krispig och fräsch fänkålssallad med dill, äpplen och rödlök. Dressingen är en härlig blandning av citronjuice, olja och honung som ringlas över salladen. Ett förträffligt inslag på middagsbordet!
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2006
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jenny
2022-06-28Jag vill veta varför man ska blötlägg fänkålen?
Redaktionen ICAse
2022-06-28Hej Jenny! Tack för din bra fråga! Isvatten gör att fänkålen blir så där härligt krispig vid servering. Bra tips för även andra strimlade grönsaker och rotfrukter. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Ann
2021-05-08Bra och mycket gott !💚
Niklas
2020-01-11Jag lägger den inte i vatten o funkar äta dagen efter kanske inte till någon bjudning men man kan själv äta den