Kringlor med parmesan, pinje och paprika
Av färdig smördeg går det att göra massa roliga och goda snittar. Som dessa frasiga munsbitar med italienska smaker, formade till snygga kringlor. Smördegen fyller du med färskost, parmesan, pinjekärnor och inlagd, grillad paprika. Lika goda kalla som ljumna!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016
Ingredienser
ca 25 st
1 ark kyld smördeg (à 250 g)
100 g naturell färskost
1 dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
1 dl hackad inlagd grillad paprika
2 msk rostade pinjenötskärnor
1 tsk flingsalt
1 krm peppar
ägg (till pensling)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsberäkningen är per styck.
Energi156 KJ / 37 kCal
Fett3 g
Salt0.1 g
Kolhydrater1 g
Protein1 g
Kommentarer
Fantastiskt goda! Åt dem till te ikväll & ser hur vi äter dem till soppa imorgon.
Cecilia
2020-01-22Så fruktansvärt goda! Vi har dock bytt ut parmesanen mot riven getost, ännu smaskigare!
Louise
2017-05-12