Kringlor med parmesan, pinje och paprika

Betyg 4 av 5.
18 personer har röstat
2
Kringlor med parmesan, pinje och paprika

Av färdig smördeg går det att göra massa roliga och goda snittar. Som dessa frasiga munsbitar med italienska smaker, formade till snygga kringlor. Smördegen fyller du med färskost, parmesan, pinjekärnor och inlagd, grillad paprika. Lika goda kalla som ljumna!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Kringlor med parmesan, pinje och paprika

Ingredienser

ca 25 st
1 ark kyld smördeg (à 250 g)
100 g naturell färskost
1 dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
1 dl hackad inlagd grillad paprika
2 msk rostade pinjenötskärnor
1 tsk flingsalt
1 krm peppar
ägg (till pensling)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Fantastiskt goda! Åt dem till te ikväll & ser hur vi äter dem till soppa imorgon.

Cecilia

2020-01-22

Så fruktansvärt goda! Vi har dock bytt ut parmesanen mot riven getost, ännu smaskigare!

Louise

2017-05-12

Näringsvärde per st

Näringsberäkningen är per styck.
Energi156 KJ / 37 kCal
Fett3 g
Salt0.1 g
Kolhydrater1 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Getostfyllda smördegsknyten
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ostfyllda våfflor på smördeg
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ramslökspesto
Betyg 3.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Getostkräm med äppelgranité
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pasta- & avokadosallad
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga