Kringlor med parmesan, pinje och paprika

15
2
Kringlor med parmesan, pinje och paprika

Av färdig smördeg går det att göra massa roliga och goda snittar. Som dessa frasiga munsbitar med italienska smaker, formade till snygga kringlor. Smördegen fyller du med färskost, parmesan, pinjekärnor och inlagd, grillad paprika. Lika goda kalla som ljumna!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Kringlor med parmesan, pinje och paprika

Ingredienser

ca 25 st
1
ark kyld smördeg (à 250 g)
100 g
naturell färskost
1 dl
finriven parmesanost
1 dl
hackad inlagd grillad paprika
2 msk
rostade pinjenötskärnor
1 tsk
flingsalt
1 krm
peppar
-
ägg (till pensling)

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smördeg och färskost.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri smördeg och färskostersättning, samt mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: uteslut äggpenslingen eller ersätt den med fil- eller lättmjölk, alternativt olja. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.Näringsberäkningen är per styck.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

15

Kommentarer

Cecilia

2020-01-22

Fantastiskt goda! Åt dem till te ikväll & ser hur vi äter dem till soppa imorgon.

Louise

2017-05-12

Så fruktansvärt goda! Vi har dock bytt ut parmesanen mot riven getost, ännu smaskigare!

Näringsvärde per portion

Energi 156 KJ / 37 kCal
Fett 3 g
Salt 0.1 g
Kolhydrater 1 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept