Pasta- & avokadosallad

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
2
Pasta- & avokadosallad

Snabb pasta- och avokadosallad är en underbar rätt som passar både som tillbehör eller som ensamrätt. Blanda ihop pastan med olja, pesto och spenat före du häller ner de krämiga avokadobitarna och toppar med nyrostade pinjenötter. Servera och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2000

Pasta- & avokadosallad

Ingredienser

4 portioner
300 g  pasta (t ex creste di gallo)
1 msk  olivolja
1 dl  pesto (hemlagad eller färdigköpt)
1/2   påse färsk spenat (à 150 g)
2   avokador
salt
svartpeppar
2 msk  rostade pinjenötskärnor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Snabbt, enkelt gott! Som May säger, ha gärna i lite cocktailtomater. Själv fyllde jag ut med ruccola istället för spenat och hade även i lite feta.

Karin

2008-10-01

Byt ut en del av spenaten mot ruccolasallad och lägg till halverade cocktailtomater för färgens skull. En sås gjord på lätt cremefraiche med vitlök och finhackad röd chilipeppar är gott till.

May inger

2004-08-05

Testa liknande recept

Ramslökspesto
Betyg 3.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chutney
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getostfyllda smördegsknyten
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spansk potatissallad
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödbetscarpaccio med parmesan och balsamico
Betyg 3.7 av 5.
35 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kringlor med parmesan, pinje och paprika
Betyg 4 av 5.
18 personer har röstat
Under 60 min att tillaga