Kotlett med parmesandressade primörer

1
0
Kotlett med parmesandressade primörer

Utsökta parmesandressade primörer som färskpotatis, morötter och mangoldskott bildar, tillsammans med saftiga fläskkotletter, en vinnande smakkombination! Kotlett med parmesandressade primörer är en riktig toppenrätt som fungerar både till vardag och helg och tillagas på under 45 minuter. Smaklig måltid!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2013

Kotlett med parmesandressade primörer

Ingredienser

4 portioner
900 g
färskpotatis
1/2
knippe morötter

Dressing

1 dl
parmesanflarn
1/2
kruka körvel
1/2 dl
varmt vatten (från morötterna)
1
vitlöksklyfta
1 msk
vitvinsvinäger
2 msk
olivolja
-
salt och peppar

Kotletter

4
fläskkotletter
1/2 msk
olja
65 g
röda mangoldskott

För alla

Rätten är fri från gluten och laktos men innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsmedlet E1105 Lysozym.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1935 KJ / 464 kCal
Fett 13.9 g
Kolhydrater 44.5 g
Protein 35.6 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept