Kotlett med parmesandressade primörer
Utsökta parmesandressade primörer som färskpotatis, morötter och mangoldskott bildar, tillsammans med saftiga fläskkotletter, en vinnande smakkombination! Kotlett med parmesandressade primörer är en riktig toppenrätt som fungerar både till vardag och helg och tillagas på under 45 minuter. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2013
Ingredienser
4 portioner
900 g färskpotatis
1/2 knippe morötter
Dressing
1 dl parmesanflarn
1/2 kruka körvel
1/2 dl varmt vatten (från morötterna)
1 vitlöksklyfta
1 msk vitvinsvinäger
2 msk olivolja
salt och peppar
Kotletter
4 fläskkotletter
1/2 msk olja
65 g röda mangoldskott
För alla
Rätten är fri från gluten och laktos men innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsmedlet E1105 Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1935 KJ / 464 kCal
Fett13.9 g
Kolhydrater44.5 g
Protein35.6 g
Kommentarer