Kotlett med parmesandressade primörer

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Kotlett med parmesandressade primörer

Utsökta parmesandressade primörer som färskpotatis, morötter och mangoldskott bildar, tillsammans med saftiga fläskkotletter, en vinnande smakkombination! Kotlett med parmesandressade primörer är en riktig toppenrätt som fungerar både till vardag och helg och tillagas på under 45 minuter. Smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2013

Kotlett med parmesandressade primörer

Ingredienser

4 portioner
900 g  färskpotatis
1/2   knippe morötter

Dressing

1 dl  parmesanflarn
1/2   kruka körvel
1/2 dl  varmt vatten (från morötterna)
1   vitlöksklyfta
1 msk  vitvinsvinäger
2 msk  olivolja
salt och peppar

Kotletter

4   fläskkotletter
1/2 msk  olja
65 g  röda mangoldskott

För alla

Rätten är fri från gluten och laktos men innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsmedlet E1105 Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1935 KJ / 464 kCal
Fett13.9 g
Kolhydrater44.5 g
Protein35.6 g

Testa liknande recept

Grillad kotlett med curry och lime
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rapsgriskotlett med potatissallad
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kotlett med parmesanstuvad spenat
Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparstekt fläskytterfilé med sötpotatisaioli
Betyg 3.1 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marinerade kotletter
Betyg 2.6 av 5.
87 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad aubergine med vitlökssmak
Betyg 3.2 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga