Sill med Västerbottensost

Västerbottensost, majonnäs, dill och dijonsenap är några av ingredienserna som kommer att göra den här varianten till din nya favoritsill. Servera med kokt potatis eller placera sillen på ett knaprigt knäckebröd och njut!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2021

Ingredienser
4 portioner
1 burk 5-minuterssill i bitar (à 420 g)
2 hårdkokta ägg
1 dl matyoghurt
1/2 dl majonnäs
1 1/2 dl riven Västerbottensost
1/2 dl skuren dill
2 tsk dijonsenap
1 krm cayennepeppar
salt
Serveringsförslag
knäckebröd
kokt potatis
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej, låter spännande skall provas. Förstår att det är en smaksak men hur grovt rekommenderar du att osten skall rivas? Håkan
Håkan
2024-12-17Hur länge håller den i kylen?
Emma
2024-11-21Hej Emma! Vi skulle nog säga att den håller max en vecka i kylen om den är orörd och inte stått framme. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-11-21Bytte Dijonsenap mot Sötstark med chili! Resultatet blev fantastiskt gott!
Daniel
2024-01-03