Sill med Västerbottensost
Västerbottensost, majonnäs, dill och dijonsenap är några av ingredienserna som kommer att göra den här varianten till din nya favoritsill. Servera med kokt potatis eller placera sillen på ett knaprigt knäckebröd och njut!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2021
Ingredienser
4 portioner
1 burk 5-minuterssill i bitar (à 420 g)
2 hårdkokta ägg
1 dl matyoghurt
1/2 dl majonnäs
1 1/2 dl riven Västerbottensost
1/2 dl skuren dill
2 tsk dijonsenap
1 krm cayennepeppar
salt
Serveringsförslag
knäckebröd
kokt potatis
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur länge håller den i kylen?
Emma
2024-11-21Hej Emma! Vi skulle nog säga att den håller max en vecka i kylen om den är orörd och inte stått framme. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-11-21Bytte Dijonsenap mot Sötstark med chili! Resultatet blev fantastiskt gott!
Daniel
2024-01-03Använde snan lagrad ost på 17%. Tycker inte resultatet var sämre än med den fetare och dyrare V-bottensosten! Tål att upprepas!
Isabella
2023-04-04