Sill med Västerbottensost
Västerbottensost, majonnäs, dill och dijonsenap är några av ingredienserna som kommer att göra den här varianten till din nya favoritsill. Servera med kokt potatis eller placera sillen på ett knaprigt knäckebröd och njut!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2021
Ingredienser
4 portioner
1 burk 5-minuterssill i bitar (à 420 g)
2 hårdkokta ägg
1 dl matyoghurt
1/2 dl majonnäs
1 1/2 dl riven Västerbottensost
1/2 dl skuren dill
2 tsk dijonsenap
1 krm cayennepeppar
salt
Serveringsförslag
knäckebröd
kokt potatis
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på majonnäsen.
Innehåller ägg och mjölkprotein.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd eller enbart potatis.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör så här
Tips
Hållbar ca 1 vecka i kylen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bytte Dijonsenap mot Sötstark med chili! Resultatet blev fantastiskt gott!
Daniel
2024-01-03Använde snan lagrad ost på 17%. Tycker inte resultatet var sämre än med den fetare och dyrare V-bottensosten! Tål att upprepas!
Isabella
2023-04-04Så god sill! Ljuvlig på knäcke.
Malin
2022-12-21