Sill med Västerbottensost

Betyg 4.6 av 5.
55 personer har röstat
9
Sill med Västerbottensost

Västerbottensost, majonnäs, dill och dijonsenap är några av ingredienserna som kommer att göra den här varianten till din nya favoritsill. Servera med kokt potatis eller placera sillen på ett knaprigt knäckebröd och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2021

Sill med Västerbottensost

Ingredienser

4 portioner
1   burk 5-minuterssill i bitar (à 420 g)
2   hårdkokta ägg
1 dl  matyoghurt
1/2 dl  majonnäs
1 1/2 dl  riven Västerbottensost
1/2 dl  skuren dill
2 tsk  dijonsenap
1 krm  cayennepeppar
salt

Serveringsförslag

knäckebröd
kokt potatis

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på majonnäsen.
Innehåller ägg och mjölkprotein.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd eller enbart potatis.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.

Gör så här

Tips

Hållbar ca 1 vecka i kylen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
55 personer har röstat

Kommentarer

Bytte Dijonsenap mot Sötstark med chili! Resultatet blev fantastiskt gott!

Daniel

2024-01-03

Använde snan lagrad ost på 17%. Tycker inte resultatet var sämre än med den fetare och dyrare V-bottensosten! Tål att upprepas!

Isabella

2023-04-04

Så god sill! Ljuvlig på knäcke.

Malin

2022-12-21

Testa liknande recept

Sill med dill och rödlök
Betyg 4.3 av 5.
74 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig sill med äpple, pepparrot och gräslök
Betyg 4.4 av 5.
41 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Skärgårdssill med stenbitsrom och dill
Betyg 4.2 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Senapssill
Betyg 4.1 av 5.
137 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vitlökssill med citron
Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fräsch basilikasill
Betyg 4.7 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga